Avond Rijwiel Vierdaagse Emst 24 t/m 27 juni

Ook dit jaar organiseert muziekvereniging ‘Prins Bernhard’ weer een Avond Rijwiel Vierdaagse waarbij u vier (of enkele avonden) gezellig door de omgeving van Emst kan fietsen. Deze Vierdaagse vindt plaats van maandag 24 juni tot en met donderdag 27 juni.

Elke avond wordt een andere windstreek aangedaan. Het westen van Emst richting het Wisselse Veen en bosrijke omgeving richting het Kroondomein en landgoederen of bijvoorbeeld ten oosten van Emst richting het natuurgebied Vossenbroek. Langs verschillende boerenerven, landbouwgronden, beken en vijvers. Er kan een route van 15 kilometer gefietst worden of een route van 30 kilometer. Onderweg is er een gezamenlijk rustpunt waar het mogelijk is om wat te drinken, een versnapering te kopen of gezellig bij te kletsen en uit te rusten.

De start is bij Dorpshuis de Hezebrink in Emst. Ds. van Rhijnstraat 69 in Emst. Vanaf maandag tot en met donderdag kan hier elke avond vanaf 18.00 uur gestart worden. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00. Wilt u één avond mee fietsen dat kan ook, het inschrijfgeld daarvoor bedraagt dan € 2,00.

Home