Voor u gelezen in De Stentor, oktober 2012

 

Emst winnaar, Zwaluwhoeve verliest

 

EMST/HIERDEN - De Veluwse Bron is het best gewaardeerde wellnessresort van Nederland. Bezoekers van Zoover waarderen de Veluwse Bron gemiddeld met een 8,5. Daarmee wint de Veluwse Bron de Zoover Award voor Beste Wellness 2012. Gisteren nam eigenaar Gert van der Steen de publieksprijs in ontvangst. Gert van der steen is trots op de uitslag: "Op deze fantastische prijs zijn we enorm trots.

Trots op wat we in slechts vier jaar bereikt hebben en vooral trots op al onze medewerkers. Zonder dit geweldige team van de Veluwse Bron hadden wij deze award nooit voor elkaar gekregen. Een dag pure ontspanning, dat is waar het om draait en wat wij al onze gasten willen bieden. Deze award is een bevestiging op ons werk."

Bezoekers van Zoover zijn erg te spreken over de Veluwse bron. Met name de ruimte, variatie in aanbod en de vriendelijkheid van het personeel worden geprezen. De nummers twee en drie zijn Elysium, Centre for Wellbeing in Zuid-Holland en Thermen Bus. Dat een dagje wellness niet altijd rust en ontspanning brengt, blijkt wel uit het cijfer voor het slechtst gewaardeerde grote saunacomplex van Nederland. De Zwaluwhoeve scoort op Zoover een 4,5. Een greep uit de beoordelingen op Zoover: 'Een massale fabriek', 'overal lange wachtrijen en niet hygiënisch', 'Een bezoek aan de Zwaluwhoeve is het tegenovergestelde van een relaxte ervaring, ik ging gestresster weg dan ik er aankwam'

 

Home